Ik wilde dat ik op Justin Timberlake

Online gitaarlessen en Gitaarles in Breda. Speel Nu elektrische of akoestische gitaar!,

Ik wilde dat ik op Justin Timberlake

8 augustus 2012 Thom's Filantropische Gitaarverhalen 0
SpeelGitaarVandaag Gitaarles Breda

Justin Timberlake gaat wèl weer muziek maken, Justin Timberlake gaat nog niet weer muziek maken, Justin Timb… JA HALLO WAT GAAN WE DOEN…?

 

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar een nieuw album van Justin Timberlake. Immers, zijn laatste werk dateert alweer van 2006: ‘FutureSex/LoveSounds’. In de tussentijd is hij vooral bezig geweest met een voet aan de grond te krijgen in de filmwereld met rollen in films als ‘The Social Network’, ‘In Time’ en ‘Friends With Benefits’. Zelfs Chris Martin, zanger van Colplay gaf aan Timberlake te missen in de muziekwereld. Alhoewel hij er wel aan toevoegde dat op deze manier anderen, waaronder zijn eigen band, meer kansen hebben op het scoren van een hit als JT er niet is.

Al dat verlangen wordt geschept door de twee solo-albums die tot nu toe zijn verschenen van de artiest. Solodebuut ‘Justified’, geproduceerd door The Neptunes, bevat hits als ‘Señorita’, ‘Cry Me a River’, ‘Like I Love You’ en ‘Rock Your Body’. Op het vervolg, geproduceerd door Timbaland, staan nummers als ‘What Goes Around…’, ‘SexyBack’, ‘My Love’ en ‘Lovestoned’. Ook kan iedereen zich wel ‘I’m Lovin’ It’ herinneren, een nummer opgenomen voor een hele bekende fastfoodketen (of mag je het zo niet noemen?) met een gouden driepoot in het beeldmerk. Daarnaast werkte hij mee aan andere bekende hits van anderen, zoals ‘Where Is The Love’ van The Black Eyed Peas en ‘Ayo Technology’ van 50 cent. Onze landgenote Esmée Denters (bekend via Youtube) nam hij onder zijn vleugels, al hoor ik daar de laatste tijd angstvallig weinig over.

Tegenwoordig komt hij, naast natuurlijk de filmpromoties, vooral in het nieuws als womaniser. Er is een tijd geweest dat hij de schonen der aarde in hoog tempo met elkaar afwisselde. Zo verleidde hij o.a. Britney Spears, Beyoncé Knowles, Janet Jackson, Alyssa Milano en Cameron Diaz. Jessica Biel lijkt een blijvertje, er wordt beweerd dat hij haar eind vorig jaar ten huwelijk heeft gevraagd in de bergen van Jackson, Wyoming in de VS. Haar antwoord was ja. Sorry dames. Die posters kunnen ook weer van de muur. En dat dekbed. Ja ook die wekker. Wat zijn dit? Oh onderzetters. En wat is dat op je rug? Dat lijkt wel… oei dat gaat pijn doen als ze het er vanaf gaan laseren…

Als Timberlake een album maakte, stond dat garant voor veel hits, ook al werd niet elk nummer als single uitgebracht. Ik durf de vergelijking met Michael Jackson te maken, maar voordat het écht zo ver is moet er natuurlijk wèl meer materiaal in het oeuvre. Het is lekkere muziek vind ik, waar je (als je het kan) eens fatsoenlijk op kan dansen. Iets wat voor mij persoonlijk wel iets minder zou zijn bij ‘The Mickey Mouse Club’ en ‘*NSYNC’. Alhoewel ik sommige Backstreet Boys choreografieën kan dromen trouwens, maar dat is weer een ander verhaal.

Let’s face it alle mannen willen een beetje Justin Timberlake zijn. Zwoele nummers zingen en daar sexy bij bewegen (en dat het er dan ook écht sexy uit ziet), vrouwen versieren bij de vleet, beetje acteren, gevoel voor humor hebben en goed gekleed gaan. Dus kom op Justin, maak een nieuw album en laat ons mannen ook een beetje jou zijn op de dansvloer van een lokale discotheek, 3:30 minuten per keer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button