Pagina niet gevonden

Online gitaarlessen en Gitaarles in Breda. Speel Nu elektrische of akoestische gitaar!,

Gitaar leren spelen do`s en dont`s

De do’s en dont’s tijdens het gitaar leren spelen. Bijna iedere beginnende gitarist maakt zich wel schuldig aan één van deze dont’s. We leggen je in deze blog uit wat totaal ‘not done’ is als beginner tijdens het gitaar spelen. Om je te pesten? Nee zeker niet! Bewustwording van je gitaarspel, dat is waar het…
Lees verder


9 november 2015 0

Een dure hobby

De duurste gitaar uit de geschiedenis is misschien niet het duurst omdat hij zo ongelofelijk lekker speelt, of zo ongelofelijk goed vervaardigd is. Nee, het gaat er meer om wie hem aangeraakt heeft.


23 mei 2013 0

Konings!

Op 30 april krijgt ons land een nieuwe koning. Omdat de vorige troonswisseling in 1980 plaatsvond en de laatste keer dat er een koning aan het hoofd stond in Nederland zo’n 120 jaar geleden is, wordt het een bijzondere dag. Bijzondere dagen moeten omlijst worden met bijzondere muziek.


14 april 2013 0

Iggy & Bowie’s Berlin

21 maart 2013. De lente is begonnen, zeggen ze. In Berlijn sneeuwt het en is de gevoelstemperatuur ver onder het vriespunt. Soms laat de zon zich even zien, maar de gure wind en het witte tapijt maken van de hoofdstad van de Bondsrepubliek een grauwe stad. Mooie, vreemde en hippe mensen vormen het straatbeeld, dat…
Lees verder


31 maart 2013 0

Mister & Mississippi

Ik ben verliefd. Ik ben verliefd op dat meisje van die band. Mister & Mississippi. Eigenlijk ben ik verliefd op de hele band, kan dat ook?


16 maart 2013 0

Michael’s back, son.

Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Dat de herinnering aan de entertainer levend blijft, blijkt wel weer als ik deze week muzikale nieuwsheadlines bekijk.


9 maart 2013 0

SpeelGitaarVandaag Op Reis: Sevilla

De allereerste aflevering van het internationale reisprogramma van SpeelGitaarVandaag, waarin wordt gefocust op de muziekbeleving in het buitenland. In deze aflevering maak je kennis met Sevilla, stad van de flamenco. Voor de volledigheid hieronder een overzicht van de muzikale locaties in de reportage, de gebruikte nummers en belangrijke evenementen in de stad.


4 maart 2013 0

De geweven hand van God

Zo eens in  de drie maanden spreek ik af met een oud-studiegenoot om een concert te bezoeken. Om elkaar tegemoet te komen wordt er dan gekozen voor een gemiddelde dat ligt tussen zijn voorkeur voor hardrock en metal en mijn voorkeur voor folk en softrock. Deze keer was dat gemiddelde Woven Hand.


3 maart 2013 1
Call Now Button